Μεγάλη μπίζνα το Μεταναστευτικό στην Κύπρο!

Μεγάλη μπίζνα το Μεταναστευτικό στην Κύπρο!

αναδημοσιεύουμε από το http://www.sportdog.gr

Κύκλωμα δικηγόρων χειραγωγεί ανθρώπους! Απίστευτες στρεβλώσεις στη νομοθεσία για το άσυλο και τη μετανάστευση.

Το μεταναστευτικό όπως και στην Ελλάδα έτσι και στην Κύπρο αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η Μεγαλόνησος κατακλύζεται καθημερινά από παράνομες αφίξεις μεταναστών, αδυνατεί να αναχαιτίσει τις ροές, ενώ δεν μπορεί να προχωρήσει απελάσεις παράνομων. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι όπως και στη χώρα μας έτσι και σε εκείνο άκρο του Ελληνισμού, το μεταναστευτικό έχει εξελιχθεί σε μία πολύ μεγάλη μπίζνα.

Το μεταναστευτικό έχει πάψει να είναι θέμα ανθρωπιστικό από τη στιγμή που έχουν παρεισφρήσει κυκλώματα δικηγόρων. Όπως καταλαβαίνετε, το πρόβλημα έχει μετατραπεί για κάποιους σε μία ιδιαίτερα επικερδή βιομηχανία. Πλαστογραφούν υπογραφές υπουργών προκειμένου να δίνονται άδειες παραμονής σε μετανάστες. τα οποία πήγαιναν στα κέντρα φιλοξενίας είτε να προκαλέσουν επεισόδια στον χώρο φιλοξενίας είτε δίνοντάς τους ψεύτικες και λανθασμένες πληροφορίες όσον αφορά τα δικαιώματα παραμονής τους. Όλα αυτά συνεχίζονται και δυστυχώς δεν υπάρχει καταδίκη των συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία συνεχίζουν να εξασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου.

συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου στην πηγή:

https://www.sportdog.gr/life/politikh/article/795931/megalh-mpizna-to-metanasteytiko-sthn-kypro-plastografoyn-ypografes-ypoyrgwn-kai-dinoyn-adeies-paramonhs?fbclid=IwAR2dswJU-zOYGXnc4awbKGPsC2OIsnqN3sSqKUNzef9PWYcpIqaZoULwVe0

Απάντηση