“Έφυγε” ένας αγνός πνευματικός άνθρωπος της Ηλείας

Ανάστος Δημητρόπουλος

“Έφυγε” πρόωρα από την ζωή ένας αγνός πνευματικός άνθρωπος της Ηλείας.

Ο λόγος για τον Ανάστο Δημητρόπουλο από την Αχλαδινή Ηλείας που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ανάστος Δημητρόπουλος υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος της “Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών” και Πρόεδρος του “ΚΟΙΝΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ” όπου είχε προσφέρει σημαντικό έργο στην ιστορία και τον πολιτισμό τόσο της ιδιαίτερης πατρίδας του της Ηλείας όσο και γενικότερα.

Ένθερμος υποστηρικτής των Εθνικών μας θεμάτων και λάτρης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ο Ανάστος Δημητρόπουλος είχε συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια με στόχο την ανάδειξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Είχα την τύχη ως νέος Επιστήμονας – Ιστορικός και Συγγραφέας να γνωρίσω τον άνθρωπο ΑΝΑΣΤΟ και να συμμετέχω μαζί τους σε ημερίδες και διαδικτυακές εκπομπές.

Πάντα είχε έναν καλό λόγο να πει για τους νέους επιστήμονες που τους ενθάρρυνε να αγαπούν την ιστορία και να την αναδεικνύουν.

Αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Φίλε Ανάστο να είναι ελαφρύ το χώμα και καλό Παράδεισο να έχεις.

Για εμάς που σε αγαπήσαμε θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας.

Το skalistiri.news εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Θεόδωρος Λάμπρος

(Ιστορικός – Συγγραφέας – Τακτικό Μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδας – Αρχισυντάκτης στο ενημερωτικό πόρταλ skalistiri.news – Διαχειριστής του ιστορικού πόρταλ “Το skalistiri.news σκαλίζει το 1821” και Αναβιωτής του 1821

skalistirinews@gmail.com).

Απάντηση