Η Τουρκία ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει δικό της σύστημα εντοπισμού θέσης GPS

Ακολουθήστε μας στα Social Media:


Η Τουρκία ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ένα τοπικά αναπτυγμένο σύστημα GPS, μπαίνοντας έτσι στη λέσχη των 6 χωρών που μονοπωλούν αυτόν τον τομέα και θα απαλλαχθεί από τους δυτικούς ομολόγους της.

Η Τουρκία βρίσκεται τώρα ένα βήμα από την είσοδο στη λέσχη των χωρών που αναπτύσσουν το GPS και το World Time System, της οποίας η βιομηχανία μονοπωλείται από μόνο 6 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς προχωρά δυναμικά υπό το φως του συντονισμού της Προεδρίας των Αμυντικών Βιομηχανιών για να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα GPS και η Παγκόσμια Εθνική Ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TRT στην αραβική.

Ποια είναι η σημασία της ανάπτυξης GPS με τοπικούς πόρους;

Μιλώντας στο TRT Haber, ο αναλυτής αμυντικής πολιτικής Τουράν Ογκούζ είπε ότι μόνο 6 χώρες στον κόσμο χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο δομής.

Όπως είπε πρώτη είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του προγράμματος τους που ονομάζεται Navstar GPS, το οποίο είναι το πρώτο παράδειγμα του συστήματος που ονομάζεται GPS, ακολουθούμενη από τη Ρωσία με το σύστημα Glonass και την Κίνα με το σύστημα BeiDuo.

Ο Ογκούζ σημείωσε ότι σε αντίθεση με άλλες χώρες, η Ευρώπη προσέγγισε τη διαδικασία με μια ολιστική προσέγγιση και μοιράστηκε το σύστημα που ονομάζεται Galileo.


Συνεχίστε την ανάγνωση στην πηγή:

https://i-epikaira.blogspot.com/2022/11/gps.html


Παρακολουθήστε και αυτό:


Διαβάστε και αυτό:

Απάντηση