Χριστίνα Παυλίδου (Η Ευλογία του ” Άγιος Παίσιος”) στο ” Χαμογέλα και πάλι”

Γράφει ο Γεράσιμος Βλαχόπουλος,


Στο “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε η Χριστίνα Παυλίδου. Η έμπειρη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς “Άγιος Παΐσιος” στο MEGA συνάντησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της και μίλησε για όλους και για όλα.

“Σε όλες τις επιλογές η πίστη ήταν οδηγός. Στην πορεία ο Θεός μας έβαλε σε έναν δρόμο. Δεν προέρχομαι από μια οικογένεια με πνευματικό στοιχείο. Γνωρίσαμε έναν Γέροντα, σε ένα κομβικό σημείο, μαζί με τον σύζυγο μου και όλα άλλαξαν στην ζωή μας και την θεώρηση μας σε μια καμπή στην σχέση μας” είπε αρχικά η Χριστίνα Παυλίδου μιλώντας για την πίστη στη ζωή της, ενώ μιλώντας για τον σεναριογράφο σύζυγό της δήλωσε: “Ο Γιώργος είχε πολλά χρόνια ασχοληθεί με το έργο του Αγίου και του γεννήθηκε και η συγγραφική επιθυμία”.

Για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς δεν δίστασε να παραδεχτεί: “Δεν περιμέναμε αυτήν την έκρηξη αγάπης”.

Για τις αντιδράσεις του Πέτρου Τατσόπουλου και τις αγωγές σχολίασε μεταξύ άλλων: “Είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ό,τι θέλει, υπάρχει και το τηλεκοντρόλ και όποιος θέλει μπορεί να μην την δει αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο” και πρόσθεσε “Δεν συμφωνώ με τις αγωγές, είναι παρατραβηγμένο, δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο Άγιος αυτό”.

Μιλώντας για το #MeToo υποστήριξε: “Ο χώρος καθαρίσει σιγά – σιγά, δεν θα υπάρχει το θράσος πια να γίνονται τέτοια πράγματα. Ασφαλώς και έχω μιλήσει με τις κόρες μου για όλα αυτά. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα πια για τα νέα παιδιά και θα υπάρχει ασφάλεια. Θα καθαρίσει ο χώρος δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε αυτόν τον χώρο”.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορικής-βιογραφικής σειράς του MEGA δεν δίστασε να κάνει ειδική μνεία στον Νικήτα Τσακίρογλου λέγοντας: “Το ήθος και η ευγένεια του Νικήτα Τσακίρογλου μας ξάφνιασε. Το πρότυπο και το παράδειγμα του είναι εξαιρετικό, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλον να κάνει αυτόν τον ρόλο”.

Απάντηση