Δήμαρχος Ύδρας για Ολλανδή δημοσιογράφο: Ανθελληνική η συμπεριφορά της

αναδημοσιεύουμε από το protothema.gr


«Πέρσι τον Μάρτιο, που η Τουρκία μας ασκούσε πίεση στον Έβρο, με χιλιάδες ανθρώπους, στην ιστοσελίδα της κατηγορούσε την Ελλάδα για καταπάτηση δικαιωμάτων και ότι προβαίνει σε επαναπροωθήσεις», λέει ο δήμαρχος Ύδρας

Ανθελληνική χαρακτήρισε ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, τη συμπεριφορά της Ολλανδής δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ  που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έπειτα από προβοκατόρικη ερώτηση για τα pushbacks.

Ο κ. Κουκουδάκης, προαναγγείλει, μάλιστα, χθες μέσω των social media, ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της. Όπως εξήγησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, σήμερα «δεν μπορεί να λέει ότι έχουμε ακροδεξιά συμπεριφορά και ξενοφοβικές τάσεις, σε ένα νησί που είναι τόσο γνωστό για την φιλοξενία του και ένα νησί που έχει προσφέρει τόσα πολλά».

«Ουδέποτε υπήρχαν προβλήματα, διατηρεί σπίτι επί 40 χρόνια στο νησί, την θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της Ύδρας», προσέθεσε ο Δήμαρχος.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο κ. Κουκουδάκης, η Ολλανδή δημοσιογράφος «έχει αναπτύξει και μέσω των δημοσιεύσεων της μια ανθελληνική συμπεριφορά. Πέρσι τον Μάρτιο, που η Τουρκία μας ασκούσε πίεση στον Έβρο, με χιλιάδες ανθρώπους, στην ιστοσελίδα της κατηγορούσε την Ελλάδα για καταπάτηση δικαιωμάτων και ότι προβαίνει σε επαναπροωθήσεις».

Απάντηση