Ράμα: Ο δολοφόνος του Κατσίφα

Γράφει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου,

Προέδρος ΔΣ Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής


Σε λίγες μέρες, στις 28 Οκτωβρίου 2021 –ημέρα της εθνικής μας εορτής– συμπληρώνονται τρία χρόνια από την άνανδρη, άτιμη και ανίερη δολοφονία του έλληνα πατριώτη – Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Όταν τον δολοφόνησαν, ο Ράμα το παραδέχθηκε έμμεσα με δήλωσή του:

«Αντί να χαρακτηρίζετε απαράδεκτη την απώλεια της ζωής ενός τρελού που άνοιξε πυρ εναντίον της αστυνομίας μας, η οποία απλώς έκανε τη δουλειά της, προσευχηθείτε μαζί μας στον Θεό που δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή από την ακραία ανοησία».

Δηλαδή, τι μας λέει ο Ράμα; Ότι η RENEA τον δολοφόνησε μόνη της; Ποιος της έδωσε διαταγή; Δεν αισθάνθηκε καν το ηθικό χρέος να παραδώσει τον νεκρό στην οικογένειά του. Ούτε καν επέτρεψε στον ιατροδικαστή της οικογένειας να εξετάσει τη σορό, αλλά μόνο να τη δει μακροσκοπικά, χωρίς να διενεργήσει τη δέουσα εξέταση. Και οι άθλιοι δεν δίστασαν, κατόπιν εντολής του, να συρράψουν τα τραύματα του νεκρού, αφού εν κρυπτώ αφαίρεσαν τις σφαίρες, τα αψευδή πειστήρια του άθλιου εγκλήματος.

Η γελοιότητα συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια. Αντί ο Ράμα να παραδεχτεί ότι κατόπιν εντολής του εδολοφονήθη ο Κατσίφας, σκηνοθετεί σχοινοτενείς δικαστικές ενέργειες για να ξεχαστεί το θέμα. Ο Ράμα θεωρεί τον εαυτό του τόσο έξυπνο και τους Έλληνες τόσο βλάκες! Και οδηγεί τη δικαιοσύνη της χώρας του –δικαστές που έδωσαν, δήθεν, όρκο να απονείμουν δικαιοσύνη»– να εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Κατσίφας αυτοκτόνησε. Άθλια προσπάθεια συγκάλυψης πολιτικής δολοφονίας. Ανακάλυψαν, μετά από τρία χρόνια, ότι αυτοκτόνησε με καλάσνικοφ, εξ επαφής, χωρίς… να υπάρχουν εγκαύματα, ούτε κακώσεις! Και οι άθλιοι αυτοαποκαλούνται δικαστές.

Αυτή η δολοφονία υπερβαίνει τα όρια της απεχθούς, ατομικής εγκληματικής ενέργειας. Και δεν στρέφεται μόνο κατά του θανόντα και της οικογένειάς του. Στρέφεται και προσβάλλει βάναυσα ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Υποτιμά και ταπεινώνει την πατρίδα μας, την τιμή μας. Ράμα, Αρκετά με τις παλινωδίες σου. Αρκετά με τη Χειμάρρα, αρκετά με τις βάσεις στους Τούρκους. Αρκετά με την ξεφτίλα της ΑΟΖ. Να μάθεις να τηρείς την υπογραφή σου.

Ράμα, Να ζητήσεις συγνώμη από την οικογένεια του Κατσίφα και ολόκληρο τον ελληνικό λαό για το έγκλημά σου, αλλιώς θα σε καταγγείλουμε παντού, στον ΟΗΕ, στην ΕΕ, στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στη Χάγη για έγκλημα έναντι της ανθρωπότητας.

Διάλεξε.


Πηγή: https://www.paron.gr/2021/10/25/prodromos-emfietzogloy-sto-quot-p-quot-rama-o-dolofonos-toy-katsifa/

Απάντηση