Νύχτα τα Τουρκικά Άρματα «Leopard-A4» μεταφέρονται στα Κατεχόμενα (φωτό)

αναδημοσιεύουμε από το veteranos.gr.

η είδηση πρωτοδημοσιεύθηκε στο twitter από το profil https://twitter.com/isozygio


Αναδημοσιεύουμε το πιο κάτω άρθρο, και το αφιερώνουμε εξαιρετικά στους πρεσβευτές του μαρασμού που μας έχουν μαράνει το μυαλό πως οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην Κύπρο, έχουν την απόλυτη κυριαρχία.

Εφόσον, όπως μας είπαν διάφοροι “αναλυτές”, ήδη στην Κύπρο για κάθε ένα ελληνικό άρμα υπάρχει 1,5 ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ, ποιος λόγος υπάρχει να μεταφερθούν επιπλέον Leopard 2A4 και μάλιστα αφαιρούμενα από Μονάδες του Τουρκικού Στρατού που θα μπορούσαν να δράσουν στο μέτωπο του Έβρου;

Η κίνηση αυτή των εισβολεών, αποδεικνύει την υστέρησή τους στην Κύπρο και επιβεβαιώνει τα όσα έχουμε γράψει εδώ, εδώ και εδώ.


” Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα ΜΚΔ και φέρονται να απεικονίζουν νυχτερινή φόρτωση αρμάτων μάχης Leopard-A4 στο Τουρκικό Πολεμικό Πλοίο μεταφοράς  TCG İSKENDERUN (Α1600) στον λιμένα Μερσίνης για μεταφορά στα Κατεχόμενα.

Διακρίνονται 8 απο τα  άρματα μάχης με την χαρακτηριστική βαφή παραλλαγής των Τουρκικών Δυνάμεων Κατοχής της Κύπρου

Βέβαια καμιά αντίδραση των Γερμανών που υπήρχε ρήτρα οτι τα Γερμανικής Κατασκευής Leopard-A4  να επιχειρούν εκτός της Τουρκίας !

Το πολεμικό, συνοδεύεται απο την Τουρκική Φρεγάτα Γιαβούζ που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην Κρίση των Ιμίων  … Ενώ το TCG İSKENDERUN (Α1600) μετέφερε Τουρκικές Δυνάμει και Βαρύ Οπλισμό στη Λιβύη …Όταν οι Ευρωπαίοι έκαναν πως δεν έβλεπαν.


Απάντηση