Η απάντησή μας στο δυστυχή Χουλουσί Ακάρ.

«Οι Έλληνες γείτονές μας, πρέπει να εγκαταλείψουν τη γλώσσα της πρόκλησης. Όσοι αναφέρουν ότι η Τουρκία έχει επεκτατικές βλέψεις, πρέπει να δουν τον χάρτη μεταξύ 1821-2021, η Ελλάδα έχει τέτοιες βλέψεις»

σημείωσε σε δηλώσεις του από τη βάση των Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα με το Ιράκ ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

Ομολογούμε ότι πάντα μας άρεσε η ιστορία. Ετσι λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε το χάρτη.

Όταν όμως δημοσιεύσαμε το κείμενο, κάποιος αγαπητός αναγνώστης, μας επεσήμανε ότι ο χάρτης αναφέρονταν σε προ Χριστού περιόδους, κι όχι στο 1821 και μας προέτρεψε να τον αλλάξουμε.

Δυστυχώς, για κάποιους αλλά και για το δυστυχή Χουλουσί, δεν θα αλλάξουμε το χάρτη.

Εμείς κύριε υπουργέ μου, έχουμε χάρτες από χιλιάδες χρόνια πριν εμφανιστείτε στις στέπες της Μογγολίας. Για εμάς τα 200 χρόνια πριν, είναι απλά μια μικρή περίοδος της Ιστορίας μας. 

Εμείς υπάρχουμε στην περιοχή από πάντα. Και στα χώματα που τώρα πατάς κ. Υπουργέ μου, είναι θαμμένα τα Ιερά Λείψανα των παππούδων μας. Τα χώματα που πατάς κ. Υπουργέ μου έχουν φωνή και μιλάνε Ελληνικά.

Επίσης, διέρευσαν πληροφορίες πως ο Ερντογάν σκέφτεται το 2023, να μεταφέρει την Πρωτεύσουσα στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι σίγουρο ότι η Κωνσταντινούπολη το 2023 θα είναι Πρωτεύουσα, αλλά δεν είναι σίγουρο ποιου κράτους Πρωτεύουσα θα είναι.

Απάντηση