Το πραγματικό πρόσωπο του Ελληνισμού.


Από τη συντακτική ομάδα.


Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕ.Α.Τ) στην Ανδραβίδα, αποτελεί την αφορμή της αποτύπωσης των πιο κάτω σκόρπιων σκέψεων.

  • Εκατέρωθεν της σημαίας του Ηνιόχου 2021, και ΠΑΝΤΑ σε πρώτο πλάνο και στο ίδιο επίπεδο, οι δύο Σημαίες του Ελληνισμού. Της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και αυτό ακριβώς θα πρέπει αποτελεί την Εθνική μας Στρατηγική. Χέρι χέρι, με μια ψυχή.
  • Σε δεύτερο πλάνο, και ακριβώς πάνω από τους «σκληρούς διαπραγματευτές» του Ελληνικού Έθνους, οι Σημαίες των Η.Π.Α και της Γαλλίας. Βασικών προμηθευτών των ενόπλων δυνάμεών μας.
  • Σε τρίτο πλάνο οι Σημαίες των Εμιράτων και του Ισραήλ, των νέων συμμάχων του Ελληνισμού. Εδώ υπάρχει πολύ ψωμί. Οι σχέσεις Ελλάδος – Κύπρου με τις δυο αυτές χώρες, θα πρέπει να δουλευθούν με μεγάλη προσοχή και συνέπεια. Και τα τέσσερα κράτη έχουν να κερδίσουν πολλά από αυτή τη συνεργασία.
  • Κάτω από τις Σημαίες, εκατέρωθεν του Πρωθυπουργού, δύο από τους σκληρότερους διαπραγματευτές των Ελλήνων. Rafale και F 16. Είναι εντυπωσιακό πως τη δεκαετία των μνημονίων που όλη η διπλωματική ενέργεια της Πατρίδας μας αναλώνονταν στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, την εξωτερική πολιτική την ασκούσαν οι Υποσμηναγοί της ΠΑ στον Ηνίοχο και οι Αρχιλοχίες του ΕΤΑ στη Μέδουσα.
  • Στο ακροατήριο, οι πρέσβεις των ΗΠΑ, Γαλλίας, και άλλοι διπλωμάτες των συμμετεχόντων στην άσκηση χωρών.
  • Την ίδια στιγμή, οι Υπουργοί Εξωτερικών και Εθν. Αμύνης, υπέγραφαν στη Σ. Αραβία τη μεταφορά ελληνικών Patriot στο Ριάντ.

Ο Ελληνισμός διαθέτει πολύ μεγάλη ” Σκληρή Ισχύ” και έχει αρχίσει να την προβάλλει.

Αυτήν τη φωτογραφία κρατείστε τη στη μνήμη σας.


Υ.Γ: Στον ΗΝΙΟΧΟ 2022, θα θέλαμε πιο δυνατή παρουσία της Εθνικής Φρουράς καθώς επίσης και σενάρια πάνω από την Κύπρο.


Απάντηση